Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Επαγγελματική & Περιβαλλοντική Υγεία

Μην αναβάλεις άλλο την εξέλιξή σου! Κάνε το επόμενο βήμα στην καριέρα σου και εξασφάλισε μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία: Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Επαγγελματική & Περιβαλλοντική Υγεία

 

Με το κύρος 95 ετών της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας και ανανεωμένο πρόγραμμα σπουδών έχει ως αντικείμενο την εκπαίδευση στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της εργασίας και του περιβάλλοντος στην υγεία του πληθυσμού, όπου σήμερα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται να αναπτυχθούν καινοτόμες πολιτικές και δράσεις.

Στόχος η ανάπτυξη ικανών στελεχών/επαγγελματιών υγείας/ερευνητών, οι οποίοι θα είναι εξοπλισμένοι με γνώσεις, στάσεις, δεξιότητες και ικανότητες που χρειάζονται για να ανταποκρίνονται με επιτυχία στις ιδιαίτερες σημερινές εργασιακές και περιβαλλοντικές προκλήσεις.

Κάνε αίτηση τώρα και δώσε ώθηση στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία πατώντας εδώ

 

 

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητας, συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, σε δύο κύκλους:

1ος κύκλος: από 15/4/2024 έως και 14/7/2024
2ος κύκλος: από 01/9/2024έως και 16/9/2024

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επισκέπτονται, την ιστοσελίδα του ΠΜΣ (https://mepy.uniwa.gr), ή να απευθύνονται στη Γραμματεία (Λεωφ. Αλεξάνδρας 196, Αθήνα), καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ., στο 2132010101-102-339 ή μέσω email στη διεύθυνση: mepy@uniwa.gr, υπόψη κας Γιαννάκη Ιωάννας.

Μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα

Facebook
Twitter
LinkedIn