Δελτίο τύπου για το διαδικτυακό σεμινάριο του ΠΣΕΥ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διαδικτυακό σεμινάριο του Πανελλήνιου Συλλόγου Επισκεπτών Υγείας, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Ανοσολογίας με θέμα την αξία των εμβολίων στην υπηρεσία της Δημόσιας υγείας.

Οι καταξιωμένοι επιστήμονες, κ Α. Ταράση και Χ. Τσίγαλου απο την Ελληνική Εταιρεία Ανοσολογίας και η κ Δ. Τοπάλη απο τον Πανελλήνιο Σύλλογο Επισκεπτών Υγείας, με τις εμπεριστατωμένες και τεκμηριωμένες εισηγήσεις τους, κάλυψαν όλο το φάσμα των εμβολιασμών, τόσο σε γενικό επίπεδο όσο και ειδικότερα στο εμβόλιο έναντι του covid-19 αλλά και τις οργανωτικές προκλήσεις του μεγάλου εγχειρήματος της εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού.

Το Δ.Σ του ΠΣΕΥ νοιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει, για μια ακόμη φορά, την Πρόεδρο κ Α. Παυλίτου – Τσιόντση και το Δ.Σ της Ε.Ε.Α για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα μας, τις τρείς εξαιρετικές ομιλήτριες κ Ταράση,  Χ. Τσίγαλου  και Δ. Τοπάλη, για την επικαιροποιημένη επιστημονική ενημέρωση, αλλά και όλους τους συναδέλφους Επισκέπτες Υγείας αλλά και επαγγελματίες υγείας που με την ενεργό συμμετοχή τους έκαναν το διαδικτυακό αυτό σεμινάριο ακόμη πιο εποικοδομητικό.

Οι 380 συμμετοχές του σεμιναρίου μας γεμίζουν ικανοποίηση και ταυτόχρονα ευθύνη να συνεχίσουμε την τεράστια προσπάθεια που καταβάλεται απο τον ΠΣΕΥ και όλους τους Επισκέπτες Υγείας Πανελλαδικά, να ανταποκριθούμε ως κλάδος στις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής και να αναδείξουμε την αξία των εμβολιών στην προάσπιση της Δημόσιας Υγείας αλλά και τη συνεισφορά των Επισκεπτών Υγείας στο μεγάλο εγχείρημα της εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού.

Οι δύο φορείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, σε μια νέα διαδικτυακή εκδήλωση ανοιχτή προς όλους, για να διαδώσουμε το μήνυμα, να ενημερώσουμε και να λύσουμε τυχόν απορίες του κοινού.

To βίντεο με τις σημερινές εισηγήσεις θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΠΣΕΥ μόλις ολοκληρωθεί η επεξαργασία του

Με εκτίμηση

ΔΣ ΠΣΕΥ

 

 

Μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα

Facebook
Twitter
LinkedIn