Ευχαριστήρια επιστολή ΠΣΕΥ στη διοίκηση της 5ης ΥΠΕ για την άμεση ανταπόκριση και τη διάθεση συνεργασίας

Το Δ.Σ του Πανελλήνιου Συλλόγου Επισκεπτών Υγείας, σε συνέχεια της τηλεδιάσκεψης με τη Διοίκηση και στελέχη της 5ης ΥΠΕ , απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή ως ελάχιστη αναγνώριση της άμεσης ανταπρόκρισης της 5ης Υ.ΠΕ στο αιτημα του ΠΣΕΥ για συνεργασία, τόσο για την βέλτιστη οργάνωση των εμβολιαστικών Κέντρων όσο και το συντονισμό των διαδικασιών προς επίτευξη του μέγιστου δυνατού αποτελέσματος της εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού ευθύνης της.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΣΕΥ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ 5Ης Υ.ΠΕ

Το Δ.Σ του Πανελλήνιου Συλλόγου Επισκεπτών Υγείας, σε συνεχεία της τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε μεταξύ μελών του ΔΣ του ΠΣΕΥ και του Αν. Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Τσιαούση, της κ. Ντόκλη και της κ. Α. Λάππα, σας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκριση σας στο αίτημα μας για θεσμική συνάντηση αναφορικά με τον βέλτιστο σχεδιασμό και οργάνωση της εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού ευθύνης σας.

Η εξαιρετική διάθεση συνεργασίας και σύμπραξης, η ανταλλαγή απόψεων σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, η αναγνώριση εκ μέρους σας του ρόλου του Επισκεπτών Υγείας αλλά και η τεκμηριωμένη προσέγγιση των ζητημάτων που τέθηκαν υπό συζήτηση, καθιστά την επικοινωνία μας εξαιρετικά θετική και εποικοδομητική, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων για την προσέγγιση και την επιχειρησιακή οργάνωση και ετοιμότητα που επιδεικνύει η 5η ΥΠΕ, προς όφελος του πληθυσμού ευθύνης της.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό, για μια ακόμη φορά σας δηλώνουμε τη συστράτευση μας στην τεράστια Εθνική προσπάθεια, τόσο για τον περιορισμό διάδοσης του Sars-cov2 , όσο και τον εμβολιασμό κατά του Covid-19, για την προάσπιση και προαγωγή  της Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας και την επαναφορά της ισορροπίας στην κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου.

Σας ευχαριστούμε πολύ και είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω συνεργασία και επικοινωνία.

Με εκτίμηση

Μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα

Facebook
Twitter
LinkedIn